, 2023/4/14

Naponta jelennek meg új kriptoprojektek, ami azt jelenti, hogy a befektetők több száz (ha nem ezer) izgalmas lehetőség közül választhatnak. Bár ez kétségtelenül jó dolog, a piac túltelítettsége kihívássá teheti annak eldöntését, hogy mely projektek érdemelnek figyelmet - és melyek nem.

5 új kriptovaluta potenciális növekedési potenciállal 2023 ban

Ezt szem előtt tartva, ez a cikk a potenciális növekedés szempontjából legjobb új kriptopénzeket tárgyalja, és öt olyan izgalmas projektbe merül el, amelyek máris elkezdtek hullámokat vetni a kriptopiacon belül. Az öt legjobb új kriptopénz a potenciális növekedés szempontjából. Az alábbiakban felsoroljuk az öt legjobb új kriptopénz projektet, amelyek óriási figyelmet keltenek a kripto közösségben:

A legjobb új kriptoprojektek részletes áttekintése

1. Meta Masters Guild (MEMAG)

A legjobb új kriptóbefektetésekről szóló beszélgetésünket a Meta Masters Guild indítja. Ez az egyedülálló projekt máris hatalmas vonzerőt generált a befektetői közösségen belül, és néhány hét alatt elképesztő 2,4 millió dollárt gyűjtött össze. Egyszerűen fogalmazva, a Meta Masters Guild egy blokklánc-alapú mobiljáték-ökoszisztéma, amelynek célja, hogy végtelen újrajátszhatóságú, magával ragadó játékokat kínáljon. A Meta Masters Guilds összes játékának középpontjában a Play-to-earn (P2E) funkciók állnak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy ügyes játékkal "drágaköveket" keressenek.

A fehér könyv szerint ez a láncon kívüli fizetőeszköz könnyen átváltható MEMAG-ra, a projekt natív ERC-20 tokenjére. Alternatívaként a játékosok felhalmozhatják a drágaköveket, és felhasználhatják őket arra, hogy tárgyakat vásároljanak a Meta Masters Guild boltjában. A Meta Masters Guild azzal különbözteti meg magát más blokkláncjátékos projektektől, hogy olyan feltörekvő indie fejlesztőkkel működik együtt, mint például a Gamearound. Három izgalmas játék már fejlesztés alatt áll, a Meta Kart Racers megjelenését pedig 2023-ra tervezik.

Ez az új kriptopénz kibocsátás valószínűleg kihasználja majd a kriptopiac fellendülését, mivel a befektetők most úgy tűnik, hogy szívesen kitettséget szereznek a "kockázatosabb" eszközosztályokban. A cikk írásakor a befektetők a projekt előértékesítésén keresztül korán vásárolhatnak MEMAG tokeneket, mindössze 0,016 dollárért.

2. Fight Out (FGHT)

Azok, akik a legjobb új kriptopénzt keresik, amelybe befektethetnek a gyorsan növekvő move-to-earn (M2E) résen belül, érdemes megfontolniuk a Fight Out-ot. Ez az innovatív projekt célja a fogyás és a fittség építésének gamifikálása egy egyedi (és jutalmazó) alkalmazáson belüli folyamaton keresztül. A fehér könyv szerint azok, akik letöltik a Fight Out mobilalkalmazást, felépíthetnek egy profilt, és személyre szabott edzéseket kaphatnak elit szintű edzőktől. A felhasználók HD-videókat is kapnak, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell végrehajtani az egyes gyakorlatokat, így biztosítva, hogy minden tapasztalati szintnek megfeleljenek. Amikor a felhasználók elvégzik az edzést, a Fight Out alkalmazás nyomon követi a kapcsolódó mozdulatokat, és REPS-sel jutalmazza a felhasználót.

A REPS a Fight Out láncon kívüli pénzneme, és a Fight Out Store-ban értékes tárgyak, például kiegészítők és ruházati cikkek vásárlására használható. Az FGHT azonban a Fight Out natív ERC-20 tokenje, amellyel még több REPS vásárolható - egy plusz bónusszal. A Fight Out csapatának számos izgalmas terve is van az FGHT-val, többek között a közelgő Fight Out Metaverse tranzakciós valutájaként használják. Mint sok új kriptopénz, a Fight Out csapata is úgy döntött, hogy előértékesítéssel növeli a figyelmet (és a finanszírozást). A korai befektetők mindössze 0,01899 dollárért vásárolhatnak FGHT tokeneket, és még akár 50%-os bónuszt is kaphatnak a befektetésük összegétől és a megszolgálási időtől függően.

3. C+Charge (CCHG)

Sokan úgy vélik, hogy a C+Charge a legjobb új kriptó, amit a környezettudatos befektetőknek érdemes megvenni. A C+Charge fő célja egy peer-to-peer fizetési rendszer kiépítése az elektromos járművek (EV) töltésére a blokklánc technológia erejét kihasználva. A projekt szíve a C+Charge mobilalkalmazás, amelyet az EV-tulajdonosok letölthetnek és használhatnak a CCHG, a projekt natív tokenjének megvásárlására. A CCHG tokeneket ezután az EV töltés kifizetésére lehet felhasználni, a C+Charge alkalmazás pedig valós idejű töltőkeresővel rendelkezik.

Amikor az EV-tulajdonosok CCHG-jegyekkel fizetnek a töltésért, arányosan szén-dioxid-krediteket szereznek. Ez a folyamat így arra ösztönzi az EV-tulajdonosokat, hogy használják a C+Charge szolgáltatását, mivel közvetlen hatást gyakorolhatnak az éghajlatváltozás elleni küzdelemre. A C+Charge előértékesítése folyamatban van, így a korai befektetők mindössze 0,013 dollárért vásárolhatnak CCHG tokeneket. Már több mint 530 000 dollár gyűlt össze a projekthez, és a C+Charge csapata néhány figyelemre méltó központi tőzsdei (CEX) jegyzést is biztosított, amelyek március 31-re vannak beütemezve.

4. RobotEra (TARO)

A RobotEra egy új kriptopénz kibocsátás a metaversus szektoron belül, amely máris hatalmas figyelmet keltett a közösségben. Ez az Ethereum-alapú projekt mögött a népszerű LBank kriptotőzsde áll, és úgy tűnik, hogy egyedülálló élményt kínál minden felhasználó számára. A játékosok egy Taro nevű gazdag virtuális világot járhatnak be NFT-alapú avatarok megvásárlásával. Ezek az avatárok, az úgynevezett Robotok a RobotEra összes funkciójának feloldásához, beleértve az erőforrások bányászatát, a földterületek birtoklását és az épületek építését.

A ritka nyersanyagok felkutatásával és a feladatok elvégzésével a játékosok TARO-t, a RobotEra saját tranzakciós tokent generálhatnak. TARO-t lehet keresni tétekkel, világbeli reklámokkal, telekeladásokkal és más eszközökkel is. A kriptoközösségen belül sokan úgy vélik, hogy ez a legjobb új kriptó, amit érdemes vásárolni, mivel az ökoszisztémán belüli lehetőségek végtelenek. Bár a projekt még fejlesztés alatt áll, a befektetők a TARO-t a folyamatban lévő előértékesítésen keresztül vásárolhatják meg, mindössze 0,02 dolláros áron.

5. Calvaria (RIA)

A legjobb új kriptopénzekről szóló beszélgetésünket a Calvaria zárja. A Calvaria egy blokklánc-alapú kereskedelmi kártyajáték, amely a játékbeli eszközök "valódi tulajdonjogát" kívánja biztosítani. A játékosoknak különböző karaktereket képviselő kártyákat kell vásárolniuk, hogy egy teljes paklit építsenek. Minden kártya NFT-ként van felépítve, így a játékosok könnyen kereskedhetnek velük a Calvaria piactéren - és részesülhetnek az árfolyam-emelkedésből.

A Calvaria ökoszisztéma számos izgalmas játékelemmel fog rendelkezni, mint például egy játékos-játékos elleni mód (tokenizált jutalmakkal) és egy egyjátékos kampány. Érdekesség, hogy a Calvaria mobilra is optimalizált lesz, és lesz free-to-play verziója is. A Calvaria csapata nemrég zárta le a rendkívül sikeres előértékesítési fázist, amelynek során több mint 3 millió dollárnyi támogatás gyűlt össze. Az RIA, a Calvaria natív tokenje február 7-én élesedik a BKEX-en, a következő hetekre pedig további CEX-listázásokat terveznek.