Jogi nyilatkozat

via GIPHY

Általános Szerződési Feltételek

A Cryptoguruval a célom, hogy megosszam veled a számomra érdekes kriptopénzekkel kapcsolatos tartalmakat.

Nem vagyok pénzügyi vagy befektetési szakértő és nem is célom annak lenni. Minden döntésedet, főleg ebben a szektorban, előzze meg alapos kutatómunka. Semmilyen felelősséget nem vállalok az itt olvasottak alapján hozott döntéseid következményeiért. Ugyanígy az általam linkelt tartalmakat is saját felelősségre olvasd, nyilván ezekkel kapcsolatos felelősséget sem vállalok.

Ha pénzügyi vagy befektetési tanácsadásra van szükséged, javaslom szakképzett pénzügyi tanácsadó felkeresését.

Minden, a Cryptoguru.hu-n található információ kizárólag tájékoztató jellegű.

A Cryptoguru.hu és kapcsolódó csatornáinak használatával elfogadod és hozzájárulsz az Általános Szerződési Feltételekhez:

Nyomatékosan kijelented és beleegyezel, hogy nem tartod felelősnek a Cryptoguru.hu-t bármely felmerülő igényért, költségért, kárért, veszteségért és egyéb kötelezettségért, beleértve az ügyvédi díjakat és a Cryptoguru.hu-hoz történő hozzáférésből vagy felhasználásból eredő költségeket, ha megsérted a jelen felhasználási szerződést, és/vagy harmadik fél vagy személy jogait sérted meg.

Nem vagyok felelős semmilyen különleges, következményes, közvetett, járulékos, büntető, támogató vagy jelzés értékű kárért amely károkozásként, szerződés vagy bármely más jogi formában felmerül vagy bármilyen módon kapcsolódik a jelen szerződéshez, vagy a Cryptoguru.hu használata miatt, beleértve (de nem kizárólagosan) az elmaradt haszon, jó hírnév, felhasználás vagy adatvesztés okán következik be.

Ez a felelősségkorlátozás nem módosítható, még ha tanácsadói jelleggel ilyen károk lehetőségére figyelmeztetnek. Egyes országok nem teszik lehetővé a vélelmezett garanciák kizárását vagy korlátozását vagy a véletlen vagy következményes károk felelősség korlátozását, ilyen esetben a fenti kivételek nem érvényesek Rád. Előfordulhat, hogy más jogokkal is rendelkezel, amelyek országonként változhatnak.

Bármely követelés vagy vita közted és a Cryptoguru.hu között, amely a jelen felhasználói megállapodás miatt áll fenn vagy eredeztethető, teljes egészében vagy részben, a Magyarország vonatkozó jogszabályai érvényesek.

Adatvédelem

A Cryptoguru.hu használatával beleegyezel a jelen Adatvédelmi Irányelvekbe.

A Cryptoguru.hu bizonyos szolgáltatásai személyes adatok kezelését igénylik, amelyeket a felhasználó saját megfontolásból bocsát rendelkezésre.

A rendelkezésre bocsátott adatokat a megadási pontokon egyértelműen jelzett célra használom fel és a megadott személyes adatokat nem továbbítom, értékesítem vagy teszem egyéb módon elérhetővé harmadik fél számára.

A kérdőívek kitöltésekor megadott információk nem nyilvánosak vagy lesznek elérhetők harmadik fél számára. Kizárólag kommunikációs célra használom fel őket fel a kérdőívet kitöltő személy irányába közösségépítés és az általam gyártott tartalom minőségének javítása céljából. A válasz e-mail után a visszajelzés során birtokomba került személyes adatot (nick, e-mail cím) törlöm, az oldalon nem tárolom.

Felelősséget Kizáró Nyilatkozat

A Cryptoguru.hu megtekintett állapotban garanciák nélkül használható. Magam és harmadik fél szolgáltatók kizárunk a törvény által meghatározott minden felelősséget és garanciát, akár szándékos vagy vélelmezett, beleértve (de nem kizárólagosan) törvényi szavatosságot, adott célra történő megfelelést, és tulajdonosi jogokat nem sértő, vagy bármely más garanciát, feltételt és képviselet, legyen az szóbeli vagy elektronikus.

Kizárólag Te vagy felelős minden, a számítógépében vagy mobil eszközeidben keletkezett kárért, az oldal használata során történt adatvesztésért, illetve felhasználói tartalom elvesztésért.

Minden Általad végrehajtott tevékenység és minden nekem közölt információ, a weboldalon vagy más felületeimen keresztül, kizárólag a Te felelősséged.

Kijelented, hogy nem tartod a Cryptoguru.hu-t és kapcsolódó csatornáit jogilag felelősnek bármely, olvasók vagy nézők által közölt saját felhasználói tartalomért vagy tevékenységért, amelyek bármi módon törvénybe ütköző vagy bármilyen módon egy harmadik fél vagy személy jogait sértik.

A célom, hogy segítsem a magyar közösséget és az érdeklődőket saját tapasztalatokon alapuló, kriptopénzekkel kapcsolatos információkkal, így ha bármilyen problémád van a tartalommal kérlek jelezd nekem és igyekszem változtatni.

A tibor@cryptoguru.hu e-mail címen kívül kapcsolatba tudsz velem lépni Facebook üzenetben vagy twitteren is.