btc alj 2019 8000 cryptoguru

Kísérlet a várható lokális BTC alj azonosítására

A legutóbbi vásárlói piacon gyönyörűen meg lehetett (volna) jósolni azokat az árfolyamszinteket, ahol egy-egy korrekció után ismét emelkedőbe fordult a BTC árfolyama. 2019 őszi BTC alj keresés következik. A videó ihletét a mai DataDash videó adta.

Gyorsan a lényegre is térnék: A heti grafikonon a 21-es mozgóátlagról a múltban – a vásárlói piacok során – mindig felfelé pattant az árfolyam. Pontosabban egészen addig, mígnem egy látványos összeomlás során át nem törte azt lefelé.

Heti grafikon most:

btc alj 2019 21-es mozgóátlag cryptoguru

A február óta tartó emelkedés után június vége óta konszolidáció zajlik a BTC és az altok piacán is. Sokan az utóbbi hetek esései és oldalazása hatására már temetik az új vásárlói piacot, mondván kimerültek a vásárlók, ennyi volt a 2019-es feléledés.

Egészen addig *lószart* a véleményem ezzel kapcsolatban, amíg a piros körrel jelzett heti 21-es mozgóátlagot alul nem zárta egy húsos vörös gyertya.

Heti grafikon 2016-2017 során

btc alj 2019

Az ábrán nagy aprólékossággal jelöltem azokat a pontokat, ahol a 21-es mozgóátlag 2016-2017 során támaszul, majd 2018 során ellenállásul szolgált az árfolyam számára. Annyira fekete-fehér, hogy már szinte valószínűtlen.

Arra próbálok célozni, hogy én magam arra számítok, hogy idén és jövőre is hasonlót fogunk látni, ráadásul a majdani csúcs (utólagos) meghatározásában is segítségünkre lesz a fenti indikátor.

2019-es lokális BTC alj

A fentiek alapján tehát a mostani konszolidáció eltart még egy darabig, és akár hónapokon keresztül is oldalazhat a bitcoin árfolyam. Eközben az altok tovább szenvednek majd.

Ha a következő hetekben elesik a jelenleg 8000-8200$ környékén található fontos támasz szint (mely egyébként 40%-os visszahúzódást jelent a legutóbbi csúcsról – Ez is stimmel✔️), akkor baj van, ebben az esetben a lilával jelölt 200 hetes mozgóátlagig eshet majd az árfolyam.

2020 májusában feleződés következik, a világ első véges készletű digitális vagyontárgya még ritkább lesz. Személy szerint nem számítok már rá, hogy tartósan 8000$ alá kerül a bitcoin árfolyama.

Ha van ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt a infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal!


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

Bitcoin befektetés témában írtam egy hosszú és alapos bejegyzést tapasztalatokkal, veszélyekkel, hasznos infókkal, mely főleg a kezdőknek jelent segítséget.

Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése. Soha ne tárolj nagy összeget tőzsdén!

Kriptopénzek egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről, a tőzsde használatáról, és az altcoin vásárlásról.

Próbáld ki a Brave böngészőt! Reklámmentes, gyors böngészés, engedélyezhető reklámnézés kriptopénzért, tartalomgyártók közvetlen támogatása. Brave böngésző útmutatók, hírek, tapasztalatok.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees