facebook blockchain facebook kriptovaluta kriptopénze cryptoguru

5 nyitott Facebook blockchain fejlesztői pozíció Kaliforniában

Gyorshír: 5 darab új, blokklánc fejlesztői vagy kapcsolódó pozíció került a Facebook karrier oldalára. A saját Facebook blockchain fejlesztése, vagy valamilyen más, akár nyílt forráskódú blokkláncra fejlesztendő termék/szolgáltatás óriási lépés a kriptopénzek globális adopciója szempontjából.

Utoljára 2018 januárjának első napjaiban volt szó a Facebookról a blogon, akkor maga Zuckerberg jelentette be újévi üzenetében, hogy pont a tech okozta hatalomkoncentráció trendje ellen tesz (a titkosítás és) a kriptopénzek térnyerése. Akkor azt ígérte, hogy az év során mélységekbe menően fognak foglalkozni a kriptopénzek pozitívumaival és negatívumaival, és azzal, hogyan tudnák legjobban használni őket a szolgáltatásaikban. 

0112 kodak crytek facebook ico nagyvállalatok kirptopénz vásárlás bitcoin ethereum litecoin ripple cryptoguru mark zepeda
Cikk borítókép idén januárból az oldalról. Nagy céges ICO-k már nem valószínű, hogy lesznek

Január óta lassan egy év telt el, a ki-kikerülő fejlesztői pozíciók mellett olyan hírek is napvilágot láttak, mint hogy például a Fb Messenger termékének fejlesztési igazgatója a Coinbase igazgatótanácsában ül. Hamarosan meg fogjuk tudni, hogy lesz-e Facebook blockchain és/vagy kriptopénz. 

A Fb vetélytárs Telegram 1.7 milliárd dollárt gyűjtött tavasszal privát ICO során a saját blokkláncának és kriptopénzének fejlesztésére, mellyel szeptemberben már 70%-os készültségi szinten jártak. Emellett a fontos fejlemény mellett az utóbbi évben elszenvedett komoly népszerűség csökkenés miatt is szükségük van innovatív újdonságok bevezetésére.  A Fbcoin potenciális előnyeiről és hátrányairól majd beszélünk, ha megérkezett valamilyen bejelentés ezzel kapcsolatban. 

A 2019-es év a stablecoinok és a tokenizáció mellett a (giga)céges kriptopénzek éve is lehet. 

Ha van kriptós ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal!


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees