ledger nano kedvezmény hardver tárca wallet

20% kedvezmény a Ledger Nano hardver tárca árából október 22-ig

A kriptós közösség által egyhangúan ajánlott, legbiztonságosabb kriptopénz tárolási megoldásként számon tartott Ledger Nano S hardver tárcáról többször írtam már a blogon. Az, hogy most a hivatalos oldalon 20%-kal olcsóbban elérhető, attól tartok, hogy újabb áremelést vetít előre.

A napokban jelent meg a hír, hogy a gyártó 1.3 millió értékesített Nano S-nél jár, a piac következő emelkedési szakaszának indulásakor a kereslet is meg fog lódulni, ami a tavaly télihez hasonló átmeneti hiányba futhat ki.

Az általában csak Ledger-nek nevezett tárca egy pendrive nagyságú, internetre nem csatlakozó, ránézésre faék egyszerűségű eszköz, amelynek segítségével jelenleg 700+ féle kriptopénzt tudsz tárolni, a megfelelő alkalmazások installálásával. A Ledgert a számítógépedhez csatlakoztatva lehet installálást, frissítést, kiküldést végezni teleptített programmal vagy böngészős bővítménnyel. A mostani csökkentett, 25.600 forintos ár még mindig sok, azonban az, aki hosszú távon tervez kriptókkal foglalkozni, nem ússza meg a beszerzést.

Többen kérdeztetek már üzenetben a hardver tárca frissítésével, a folyamat közben tapasztalt problémákkal kapcsolatban. Ezekről, és az appok használatáról, ERC20 tárolásról, frissítésről fogok bejegyzéseket írni, talán valamikor a következő 1000 év során el is készülnek.

Hasznos linkek angolul

– Általános support gyűjtőoldal itt
– Frissítésről itt
– Frissítési problémákról itt olvashatsz a hivatalos oldal support tartalmai között

Korábbi Ledger bejegyzések

Ledger Nano S vásárlás utáni első lépések
Bitcoin tárolás Útmutató

Ha van ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról egy árösszehasonlító bejegyzést írtam, olvasd el azt is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, legfontosabb a biztonság. A Kriptopénz tárolás bejegyzésben hasznos infókat találsz.

Altcoin vásárlásra a Binance tőzsdét ajánlom, melynek használatáról és beállításairól a Binance használata bejegyzésben írtam.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees