tömeges coinbase listázás erc20 token

Jön végre a tömeges listázás a Coinbase-nél

A héten jelentették be a blogon, hogy a Coinbase listázás gyorsítása érdekében új eljárást vezetnek be a platformon. Ugyan már júliusban is belengették, hogy a Cardano, Basic Attention Token, Stellar, Zcash és 0x elérhetővé tételén gondolkodnak, de a felhasználók számára látható lépés azóta sem történt ezügyben. Reméljük a mostani bejelentéssel nem csak időt akarnak nyerni.

A blogbejegyzésben említik, hogy coinok és tokenek mellett immár stablecoinok, gyűjthető blokklánc alapú vagyontágyak (lásd Cryptokitties és tsai), valamint forkok (kriptopénz projekt “leágazások”, lásd BTC – BCH) kereskedelmére is nagy igény mutatkozik, ők pedig a jövő új New York-i értéktőzsdéjét, a jövő nyílt pénzügyi rendszerét építik. Nem mellesleg a CEO szerint napjainkban 40 millió ember használ-használt kriptopénzeket, öt év múlva ez a szám egymilliárd körül alakul majd.

brian armstrong coinbase listázás cryptoguru
A kőarc főnök. Katt a képre egy szeptember eleji TechCruch interjúhoz

A Coinbase listázás jelentősége

Az Coinbase fontosságát az adja, hogy 20 millió körüli felhasználójával a világ jelenlegi legnagyobb kriptopénz brókere. A Coinbase listázás egy-egy kriptopénz árfolyamában garantáltan komoly ugrást fog okozni, ráadásul a teljes piacra hatással lehet az, hogy a közeljövőben 10 fölötti számú, majd egy idő után már rengeteg, minőségi kriptót és egyéb dolgot lehet közvetlenül vásárolni, róluk információt találni náluk. Nagyon sokan vannak olyanok, akik nem akarnak kriptotőzsdét használni, de érdeklődnének az altcoin befektetések iránt. A Coinbase listázás minőségi garanciát is fog jelenteni a kevésbé reflektorfényben lévő projekteknek, ezzel növelve irányukban a bizalmat.

A Coinbase hosszútávú használata helyett általában a Bitpandát szoktam ajánlani a kedvezőbb árai és az ügyfélszolgálat profizmusa miatt, de ha tervezel összesen 100 dollár felett vásárolni valamikor a jövőben, érdemes megcsinálni a regisztrációt a hivatalos oldalon, mert az összeg átlépése után ingyen 10$-t vágnak hozzád bitcoinban. Fontos tudni, hogy a mostani eladói piacon bőven van esély rá, hogy akár még hosszasan oldalazni vagy zuhanni fog a piac. Ezt belekalkulálva érdemes a pozícióépítési stratégiád meghatároznod.

Ha van ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról egy árösszehasonlító bejegyzést írtam, olvasd el azt is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, legfontosabb a biztonság. A Kriptopénz tárolás bejegyzésben hasznos infókat találsz.

Altcoin vásárlásra a Binance tőzsdét ajánlom, melynek használatáról és beállításairól a Binance használata bejegyzésben írtam.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees