airdrop horuseye ajánló ingyenpénz altcoin ico kriptopénz kriptovaluta cryptoguru

Airdrop infók egy helyen – Kevés ingyenpénz is messzire vezethet

A bejegyzésben általánosságban az airdropokról – ingyen osztott, promóciós célú kriptopénz tokenekről, valamint az airdropokat és részvételi teendőiket egy helyen gyűtjő, magyar HorusEye oldalról lesz szó. Az airdrop jelentése “légi utánpótlás”.

Mi az az airdrop és miért ad bárki ingyen pénzt?

Nagyon röviden azért, mert a lassan 2000 féle kriptopénz közül nagyon nehéz kitűnni. Érdeklődő, lelkes közösséget építeni egy új projekt köré masszív marketing büdzsé nélkül pedig közel lehetetlen. Adja magát, hogy valamilyen módon meg kell hát ismertetni a kriptós közösség legaktívabb, új lehetőségekre nyitott tagjait az újszülöttel.

Egy-egy airdrop során általában néhány dollárnyi ingyen pénz üti a markunkat, ha valamilyen feltételt vagy feltételeket teljesítettünk. E-mail listára és social felületekre feliratkozás, kérdőív kitöltése, weboldal regisztráció, saját wallet használata, ilyesmik.

Azért szokás szeretni az airdropokat, mert ugyan a tokenek nagy része értéktelenül a kukában fogja végezni, egy-egy nagyon is sokra viheti hosszú távon. Ez zajlott például az Ontology esetében: A hírlevélre feliratkozók 1000 tokent kaptak, ami néhány hónappal később 10000$-t, közel hárommillió forintot is ért. Nyilván mondanom sem kell, hogy előzetesen nem is hallottam a lehetőségről.

Pont az információhiány problémáját oldja meg a HorusEye. Azért tartom fontosnak, hogy legyen néhány szó az oldalról a blogon, mert nálam csak nagyon ritkán (például a Pantos esetében), volt és lesz szó airdropokról, viszont tudom, hogy sokakat érdekel a téma, szoktatok is kérdezni róluk.

A HorusEye – Kriptovaluta airdropok oldal

Az oldal célja az első pár perc kattintgatás után kiderül: Egy helyen listáznak airdropokat, velük kapcsolatos teendőket és hasznos infókat, híreket. A kezdéshez szükséges első lépéseket összefoglalva a kezdő lépések oldalon találod.

airdrop horuseye ajánló ingyenpénz altcoin ico kriptopénz kriptovaluta cryptoguru 2
Airdropok aloldal a keresővel

A lényeg persze az airdrop kereső, van itt szűrhető lejárati idő, időigény, azonnal látható követelmények és saját adatlapok a tudnivalókkal. Semmi sallang, lényegretörően ott van minden, ami kell. Az egyetlen dolog ami visszatart, hogy mindegyikre feliratkozzak és várjam a sült galambot, az a szélsőséges időhiány, ami miatt jelen oldalra sem kerül fele annyi bejegyzés sem, mint amennyit szeretnék.

Már hónapokkal ezelőtt meg akartam írni ezt a posztot, közben ráírtam Dávidra (aki az oldalt csinálja) egy-két értelmezési kérdéssel, és lelkes, szimpatikus arcnak tűnik, úgyhogy javaslom ti is írjatok rá az oldal alján látható elérhetőségén, ha valamilyen kérdésetek van az airdropokkal kapcsolatban. Ja és ezúton javaslom az SSL tanúsítvány beszerzését az oldalra a bizalom növelése céljából!

Ha próbáltad az oldalt, kedves Olvasó, és vannak tapasztalataid, szívesen várom őket kommentben itt, vagy a Facebookon!

Ha van ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, legfontosabb a biztonság. A Kriptopénz tárolás bejegyzésben hasznos infókat találsz.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről is.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees