0725 coinbase ajándékkártya kiutalás adopció kriptopénz kriptovaluta cryptoguru

Nagy szám: Coinbase ajándékkártya a bankszámlára utalás helyett

Az amerikai Coinbase, a világ jelenlegi legnagyobb és legismertebb kriptobrókere megállapodott egy brit, ajándékkártyák kibocsátását és vásárlását megkönnyítő céggel, így mostantól lehetővé válik a bankszámlára való kiutalás helyett coinbase ajándékkártya formában felhasználni a kriptopénzeinket.

Egyelőre még limitált a márkák és az országok száma is, de az irány brutálisan jó. Lehet, hogy mégis lesz értelme a Coinbase-t használni? Nézzük bővebben:

Coinbase ajándékkártya

Tehát a brit WeGift szolgáltatóval sikerült megállapodniuk, ennek értelmében pedig az ajándékkártya/vásárlási utalvány lett a legolcsóbb kivonási opció a felületen.

A Coinbase hivatalos blogja szerint olyan szolgáltatóknál tudjuk a megoldással elkölteni a kriptóinkat, mint a Nike, Tesco, Uber, Google Play, Ticketmaster, Costa, Decathlon, Carrefour és még több, mint 110 másik hálózat. Ezzel a megoldással konkrétan már most mindent, még hotelszobát is tudunk vásárolni WeGift kártyáival. Így működik:

coinbase ajándékkártya kiutalás cryptoguru
Az eGift Card – Coinbase ajándékkártya opció használatának előnyei

A felületről történő sima banki kiutalással ellentétben az vásárlási utalványos kiutalás ingyenes, azonnali, és szolgáltatótól függően 2-9% bónusz is jár a kivont összeg felett. Ha valaki például rendszeresen a Tescóban vásárol, van értelme egy 100 eurós tesco kártyát kérnie euro kiutalása helyett, hiszen így nem fizet a Coinbase-nek jutalékot, de még +2% bónuszt, “ingyen pénzt” is kap, melyet sörre bevásárlásra tud költeni.

A Nike például 6, a Decathlon 4, a Costa 5, az Uber pedig +2% bónusszal jutalmazza azt, hogy náluk költjük el az adott mennyiségű kiutalt pénzt. Az ajándékkártyát e-mailben kapjuk majd meg, és elméletileg többször is lehet használni, azaz nem kell egyszerre felhasználni az egészet. Ha van Coinbase regisztrációd, a Get Started gombra kattintva tudod próbálgatni.

Egyelőre limitált

Induláskor Nagy-Britannia, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Hollandia és Ausztrália kriptósai örülhetnek, de a következő hónapokban az elfogadóhelyeken kívül az országok számát is bővíteni fogják. Ez már kérem pénzként való felhasználás, egyelőre némi körülményes kerülővel. Nagyon örülök ennek a fejleménynek és remélem, hogy hosszú távon is sikeres lesz a dolog. Amint Magyarországon elérhető lesz a szolgáltatás, azonnal ki fogom próbálni a gyakorlatban és írok róla a blogon!

Ha van ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 

 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, legfontosabb a biztonság. A Kriptopénz tárolás bejegyzésben hasznos infókat találsz.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről is.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees