0714 ontology airdrop neo okoszisztema kriptopenz kriptovaluta cryptoguru

Második Ontology airdrop NEO tulajdonosoknak

A NEO ökoszisztéma egyik legfontosabb és legnépszerűbb projektjévé fejlődött a utóbbi hónapokban a decentralizált bizalmi ökoszisztémát építő Ontology.  A bejegyzésben a február közepén bejelentett, NEO holdereknek járó, kétlépcsős Ontology airdrop (ingyen tokenek) második osztásáról találsz infókat.

Ontology airdrop

Nem volt pre-sale, nem volt ICO, a tokenosztás célja egyértelműen a figyelemfelkeltés és a projekt népszerűsítése volt. Ez sikerült is, az indulás körüli 2.5 dollárról négyszereződött az árfolyam május első napjaira. Azok pedig, akik a kezdetektől fogva figyelemmel kísérték a kezdeményezést nagyon jól jártak, a korai e-mail listára felirakozásért 1000 ONT token járt.

Azért a NEO-t tartók részesültek a februárban bejelentett, mostani airdropban, mert a NEO alapítványa befektetett az Ontologyba, illetve az ONT eredetileg a kínai Ethereumként is emlegetett NEO blokkláncán indult útjára.

Március elsején a megfelelő helyen tartott  1 db NEO-ért 0.1 Ontology járt március során, és most, a második alkalommal újra 0.1 ONT jár a március elsejei snapshot (pillanatfelvétel) alapján. Ha akkor nem volt NEO-nk, most sem lesz ingyen Ontology-nk. A megfelelő hely például lehetett a hivatalos Neon wallet, vagy akár a Binance tőzsde is. Aki ez utóbbin tárolt, az például most automatikusan megkapta az azóta saját blokkláncra költöztt Ontology tokenjeit.

Nem tőzsdén volt NEO-m március 1-jén

…hogyan jutok a második adag ONT-hoz? A hivatalos NEO blog szerint július 10-én elküldték a második adagot az új mainneten. Hozzáférni egyelőre csak az új, hivatalos ONTO wallettel lehet, ahol az “Import wallet” funkció segítségével, a megfelelő NEO privát kulcsunkkal és jelszó megadásával jutunk az ingyen pénzünkhöz. Meglepetésemre az ONTO egyelőre csak Androidra elérhető, desktop verzió nincs. Az Ontology saját blokkláncára való átállás után a korábbi, NEO-s ONT tokeneket október 1-ig lehet átforgatni mainnetesre (ezt hívják tokenswapnak). Ennek módjai például a Binancen való tárolás, vagy a már említett hivatalos, addig iOS-re is nyilván elérhetővé váló app lesznek.

Fontos infó, hogy az ONT oszthatatlan a saját blokkláncon, azaz legkisebb mennyiséghez, amit most airdrop formájában kaphatunk, korábban legalább 10 NEO-t kellett tartanunk. Erről korábban nem volt szó, és konkrétan egy k*baszás.

0714 ontology mainnet airdrop my day is ruined

Ha van kriptós ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees