0713 mithril crypto kriptopénz digibyte etc ethereum classic árfolyam monaco

Az utóbbi egy hónap nyertesei: Mithril, Digibyte, Basic Attention Token

Most, hogy újra 6000$ környérére kerültünk már számolni sem tudom, hogy hanyadik alkalommal, érdemesnek találtam megnézni, hogy mely projektek voltak azok a Top100-ban, amik a gyengélkedés ellenére jól szerepeltek. A bejegyzésben 5 kriptopénzt – Mithril, Kucoin Shares, Digibyte, Basic Attention Token, Monaco – nézünk meg, röviden bemutatom őket és felvázolom az okokat, amiért kedvelhették őket a befektetők 2018. június 13. és július 13. között.

Ha hasznosnak találod ezt a bejegyzést, lehet, hogy lenne értelme havonta elkészítenem az épp aktuálisan jól teljesítők bemutatását, szóval jelezd kérlek kommentben vagy a Facebook posztnál, ha jöhet még ilyen!

Jól teljesítettek, élen a Mithril

Legalábbis a körülményekhez és a hagyományos befektetésekhez képest.

A piaci hangulat indikátora jelenleg egy személyben a bitcoin árfolyama. A fel-le próbálkozások ellenére egy hónappal ezelőtt szinte dollára ugyanott volt a BTC, mint ahol ma van, ennek fényében azért az itt bemutatott projektek szépen teljesítettek. A szűréshez a bitscreener oldalt használtam, és 100 millió USD fölötti kapitalizációjú és legalább 30% emelkedést produkáló versenyzőket kerestem. A KuCoin Shares például a mostani emelkedés ellenére is közel 80%-os mínuszban van január óta.

Mithril (MITH) +42.6% az utóbbi egy hónapban

Nagyon röviden egy olyan instagramot építenek, ahol közösséget építhetnek a felhasználók, a feltöltött tartalmaik pedig valamilyen algoritmus alapján “közösségi bányászatot” végeznek. A profilunkhoz wallet tartozik, ami gyűjti az Ethereum-alapú mithril tokeneket, ezeket pedig prémium tartalomra, szolgáltatásokra költhetjük a platformon, illetve bitcoinra, ethereumra is válthatók. A hivatalos oldal nem túl informatív, de legalább jól néz ki.

A “Lit” decentralizált insta béta verziója már megy, elméletileg 10.000+ userrel. Röviden összefoglalva: minél több követőd van, annál többet profitálsz, de a mostani megoldásokkal szemben közvetlenül, kriptóban. A token a Binance tőzsdén elérhető.

Kucoin Shares (KCS)  +42.24%

A KuCoin tőzsde (ami egyébként nagyjából egy Binance-klón) saját tokenje, a platformon a kereskedési díj fizethető vele kedvezményesen. Azok számára, akik tartják a tokent, részesedés is jár a tőzsde bevételeiből. Na ezt a részesedést emelték most meg, jóval több fog csorogni azoknak, akik legalább 6 KCS tokent (5-6 ezer forint) tartanak. Érthető, hogy ez a befektetők pozitívan értékelték, kevesebben akarnak eladni és többen venni, felment az ár.

Digibyte (DGB)  +41.06%

Egy rakat pozitív hír érkezett tőzsdei listázásokról és partnerkapcsolatokról az elmúlt hónapban, az utolsó komolyabb például 4 napja. A DigiByte lassan négy és fél éve létezik, régi motorosnak számít a piacon és szépen fejlődnek. 5 féle bányászati algoritmus, gyors tranzakciók, walletek, szerteágazó felhasználási lehetőségek. A token a Bittrex tőzsdén elérhető.

Basic Attention Token (BAT)  +35.57%

0713 basic attention token

A BAT projekt célja nem kisebb, mint hogy forradalmasítsák az online hirdetések világát, a mostani banneres-popupos-google adwordsös-facebook remarketinges, irritáló helyzeten változtatnak a token segítségével: kedvenc weboldalainkat látogatásaink számával automatikusan támogathatjuk a beépített walletből, mi választhatjuk ki, hogy milyen reklámokat akarunk látni, a rendszert használó hirdetők pedig BAT tokennel fizetnek hirdetéseikért, amik megtekintéséért, lekattintásáért minimális fizetség jár. Ami pedig továbbosztható a kedvenc tartalomgyártóink felé.

Két hete volt nagy hír, hogy TOR integráció került a Brave böngészőbe, komoly partneri megállapodások, reklámok béta tesztje és a hírek szerint durván megnövekedett wallet mennyiség okozza az optimizmust. Szimpatikus projekt, szurkolok nekik, sőt tervezek alaposabban utána járni, beállítani az oldalra és írni róla. A token a Binance tőzsdén elérhető.

Monaco (MCO)  +30.3%

Kriptóval használható kártyás fizetési megoldást és vásárlásra, eladásra, portfóliókövetésre alkalmas appot fejlesztenek. Ezzel persze nagyon nincsenek egyedül, azzal viszont igen, hogy megvették az 5 millió dolesz értékűre becsült crypto.com domaint, és tesztelési fázisban van a VISA kártyájuk, amellyel a Monaco (vagy most már crypto.com?) appunk tárcáinak tartalmát tudjuk világszerte minden olyan helyen elkölteni, ahol bankkártyával lehet fizetni. Nagy szám, ha sikeresen halad tovább a dolog. A token a Binance tőzsdén szintén elérhető.

Az, hogy épp pesszimista piacon most jól teljesítettek ezek a coinok, még sajnos nem jelenti azt, hogy holnapután nem eshetnek 30%-ot. Ilyen ez a buli. Ennek ellenére azért érdemes megjegyezni azokat a kriptókat, amiket szeret a piac a vészterhes időkben, mert a vásárlók tömeges visszatértével ezek a vonzóbbak lehetnek az átlagnál.

Ha van kriptós ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 

 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees