0705 bitpanda erc-20 erc20 erc 20 ethereum vásárlás omg vásárlás rep vásárlás zrx vásárlás cryptoguru kriptoguru hírek

Bitpanda: Közvetlen ERC-20 token vásárlás jön

Gyorshír következik: Az osztrák kriptopénz vásárló-eladó platform (azaz kriptopénz bróker), a Bitpanda, júliusban elkezdi elérhetővé tenni felületén az ERC-20 szabványon alapuló kriptopénzek vásárlását közvetlenül euróból, dollárból, fontból és svájci frankból.

Ez magában még nem lenne olyan nagy szám, azonban a Bitpanda az egyik legnagyobb, és saját tapasztalatom szerint messze a legmegbízhatóbb, legprofibb bróker a piacon, akik a május végi weboldal újrahúzással együtt felére, 1.49%-ra és 1.29%-ra csökkentették a díjaikat, ezzel pedig jó alaposan állva hagyták a konkurenciát. Erről, és a platfrom előnyeiről bővebben a Legolcsóbb kriptovaluta vásárlás a piacon: Megújult a Bitpanda bejegyzésben olvashatsz.

Miért nagy szám a Bitpanda ERC-20 támogatás?

Azért, mert ezzel az összes, az Ethereum blokkláncon futó token vásárlását és eladását elérhetővé tudják tenni. Nincs szükség arra, hogy a körülményes bróker → tőzsde → váltás → wallet útvonalat járjuk be egy-egy szimpatikus projekt tokenjéhez, elég lesz a pandás euro walletből megvásárolni és az általunk kiválasztott módon tárolni.

Még júliusban érkezik a 0x (ZRX), Augur (REP), OmiseGO (OMG) vásárlás és eladás, a jövőben pedig sejtésem szerint a legnépszerűbb, és szakmailag vállalható ERC-20 tokenek lesznek megtalálhatók a kínálatban. A sokszáz ilyen tokenről ezen az oldalon tudsz tájékozódni, közülük a legnépszerűbbek pont most költöznek saját blokkláncra.

Pandáék jelenleg közel kilencszázezer felhasználóval rendelkezhetnek. Hogy mennyi az aktív, azt nem tudom, viszont azt igen, hogy az utóbbi hónapokban, különösen a saját token és a decentralizációs tervek bejelentése óta, örületes tempóban növekednek és nagyon belehúztak a fejlesztésbe. Ahogy a piac kikecmereg a gödörből, úgy fog a platfrom népszerűsége elszállni, pusztán azért, mert a szolgáltatás jelenleg tényleg a legjobb a piacon. Ha nem húz bele a Coinbase, a nyakukra fognak mászni az osztrákok.

A másik fontos következmény, hogy a brókerek a Coinbase és a Bitpanda ERC-20 támogatása miatti lépéskényszer okán egymás után fogják ezt a funkcionalitást bevezetni, ezzel pedig a BTC-ETH belépés részaránya csökkenni fog. Ez egy idő után a BTC forgalom és dominancia csökkenésében mutatkozhat meg, de azt azért fontos leírni, hogy ha indul az új vásárlói piac, mindezek ellenére azért az öreg bitcoinba fog ömleni a “buta pénz” nagy része, ezzel pedig továbbra is tartani fogja a “piaci hangulatmérő”, vezető pozícióját.

Ha van kriptós ismerősöd, aki hasznosnak találná ezt az infót, oszd tovább a bejegyzést a megosztás gombokkal! 

 


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees