0626 penz penzt csinal cedric dahl befektetes kriptopénzek cryptoguru

Így termel a pénz még több pénzt

Ebben a bejegyzésben nem valami szuper kriptopénzt vagy ICO-t fogok bemutatni, egy kis kesergés következik. A napokban az egyik kedvenc kriptós youtuberem profin elhintett morzsákkal adta a közönségének tudtára, hogy fizetős privát csoportot indítottak, melynek tagjai közvetlen kapcsolatba kerülnek vele és a blockchain/kripto tech űttörőkből álló ismerősi körével. A csoport közös célja olyan, óriás potenciállal rendelkező platform projektek megtalálása, melyektől legalább 1000-szeres növekedést várnak.

És nekem rohadtul nincs rá pénzem.

Cedric Dahl

0626 cedric dahl brainjuice penz befektetes kripto cryptoguru
Katt a képre a YouTube csatornájához, érdemes 1-2 videóba belehallgatni vagy akár be is követni

Cedric Dahl a muki neve, régóta nézem a videóit, az átlag kriptós tartalmakhoz képest kellemesen üdítő, szkeptikus megközelítéssel rendelkezik, ráadásul nem az a legnagyobb kriptós teljesítménye, hogy beszél róluk. 3 dolláros áron vásárolt be bitcoinból, innovációs díjakat nyert és másfél millió dolesz befektetést begyűjtő BTC tőzsdét üzemeltetett évekig, nagybefektetőkkel foglalkozott, befektetési alapja van a mai napig. A weboldalán csodásan minimál stílusban osztja meg a heti hírlevele tartalmát, javaslom csekkolni.

A videóinak elgondolkodtató részei általában azok, amelyek egy-egy általam is elfogadott, vagy legalábbis végig nem gondolt nézetet taglalnak kritikus megközelítéssel. Nagyon hasznos dolog néha teljesen fordított nézőpontból közelíteni a saját elképzeléseinkhez. A másik értékes gondolatfonal, amit rendszeresen felvesz, arról szól, hogy az ő életében a minőségi változást az hozta meg, mikor elkezdett azon agyalni, hogy hogyan tudja az agytevékenységét maximális fordulatszámon felhasználni egy-egy újabb cél elérésére. Az egész célja az, az így felszabaduló időben azt csinálhassa, amit élvez az életben.

Brainjuice-nak, agylének hívja a mindannyiunknak rendelkezésére álló agykapacitást. A gyakorlatban a dolog valahogy úgy néz ki, hogy kitűzöd magadnak például a 10 kilométeres táv első alkalommal történő lefutását, és minden létező AGYLEVED (bocs befejezem) semmi másra nem használod, csak az ehhez szükséges legjobb, leghatékonyabb megközelítés és teendők kitalálására. Ugyanezzel a módszerrel számtalan gondolatkísérletet lehet végezni az élet minden területével kapcsolatban.

A nagyfejek csoportja

A hosszú felvezetés azért volt szükséges, hogy átadjam, engem éppenséggel érdekelne, hogy Cedric Dahl és ismerősei miket osztanak meg szűk körben a piacról, mire jutnak egy-egy ICO kivesézésvel és melyik projekteket találják figyelemre érdemesnek. Tisztában vagyok vele, hogy ez nekik egy üzleti vállalkozás, nem véletlenül kerül ennyibe a tagság. Hogy mennyibe?

Mai árfolyamon 100.000 forintnak megfelelő dollárba. Havonta.

Hogy nem átverés-e? Kétlem, nem hiszem, hogy kockáztatná a hírnevét az egyébként dollármilliomos ember, hogy kis kiegészítéshez jusson. Hogy megéri-e? Ha lenne rá aprópénzem, ezen kívül lenne pénzem befektetni abba a néhány projektbe, amelyre ráböknek akkor valószínűleg százszorosan megérné. Sőt, a legjobban valószínűleg az érné meg, hogy közvetlen kapcsolatba lehet kerülni a tűznél sütkérező emberekkel, meg lehet hallgatni a brutál értékes tapasztalataikat, neadjisen még kérdezni is lehet tőlük. Ha valakinek van évi egymillió forintja információra és kapcsolatépítésre, sejtem, több van neki befektetésre. Márpedig az egyik javasolt projekt be fog jönni a következő években, abban szinte biztos vagyok.

Tehát ha valakinek van kellő tőkéje és tud az ehhez hasonló “bennfentes” lehetőségekről, a hagyományos befektetési formák kínálta gyarapodás mellett még az ezerszereződésbe is beleszagolhat. Mire eljutottam idáig a bejegyzésben, már nem is tudom, hogy mit mást akarhattam ezzel az egésszel, mint hogy tegyetek félre befektetni, amilyen hamar csak lehet, és amilyen sokat csak tudtok.

Ha valamit tudsz ehhez hozzáfűzni, nagyon örülnék neki, ha megtennéd a bejegyzés alatt vagy a Facebook megosztásnál :]

Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős!

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees