bitpanda thumbnail olcsó bitcoin kriptovaluta vásárlás kriptopénz ethereum ripple bitpanda

Legolcsóbb kriptovaluta vásárlás a piacon: Megújult a Bitpanda

Örülök mert remek hírrel szolgálhatok: kedvenc kriptovaluta vásárló oldalam, az osztrák Bitpanda, a megújult weboldal indulásával párhuzamosan jelentősen, legalább felére csökkentette a kezelési költségeit, amivel a legolcsóbbá váltak a piacon. Üröm az örömben, hogy most a jó kis árösszehasonlító bejegyzéseim mehetnek a kukába. Francba :D. A mostani cikkben átnézzük a platform változásait és beszámolok a számunka kedvező további fejleményekről is. Gyorsabb, olcsóbb és könnyebben használható lett az oldal.

Bitpanda 2.0

A blogjuk szerint azért volt szükség az átalakításra, hogy gyorsabb legyen az oldal, intuitívabb és átláthatóbb a kezelés, és hogy sokkal egyszerűbb legyen a kriptó és fiat portfóliónk kezelése a felületen. A kinézet csak egy dolog, párhuzamosan a saját kriptopénzük, a Pantos fejlesztésének indulásával az oldal mögöttes szerkezetét is újrahúzták. Tény, hogy már belépés után érezhető, hogy gyors az oldal. A kialakítást nekem egyelőre még nem sikerült megszokni, de nyilván ez csak idő kérdése.

bitpanda kriptovaluta vásárlás ingyen 5 euro regisztráció bitcoin ripple vásárlás ethereum cryptoguru kriptoguru
Az új felület.

A korábban sokat kritizált és körülményes verifikáció egyszerűsödött, a verfikációs szintek megszüntek, ráadásul minden új felhasználó 5 eurót kap, aki például ezen a linken regisztrál a hivatalos oldalon. Egyelőre nem próbáltam, de ha a blogban írják, akkor biztosan igaz. Állításuk szerint a verifikáció néhány perc alatt lezongorázható.

Kriptovaluta vásárlás a platformon

Régi és új felhasználókat az oldal kinézete és gyorsasága sokkal kevésbé érdekli mint az, hogy mennyibe kerül, ha náluk vásárolunk.

1.49% vásárláskor, 1.29% eladáskor.

Ezzel a saját áraikat felezték, a teljes mezőnyt pedig fényévekkel maguk mögött hagyták. Nagyon nem mindegy, hogy 3-4% vagy másfél egy tranzakció költsége. Mindezt úgy, hogy eddig is ők voltak az a kriptopénz bróker, akiknél a legnagyobb választék volt, hiszen a szokásos Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BCH kombó mellett itt Dash, Komodo, IOTA és Ripple vásárlására is lehetőség nyílik, hamarosan pedig indul a Pantos nevű saját tokenjük adás-vétele is, amelynek célja, hogy arbitrázs eszköz legyen blokkláncok és tőzsdék között.

2018 júliusától megkezdik az ERC-20 (Ethereum) tokenek támogatását is, ami óriási dolog, hiszen ezzel potenciálisan többszáz újabb token vásárlása lesz lehetséges a Bitpandán, ezzel pedig már komoly mennyiségű borsot törnek a nagy testvér, a jóval lomhább amerikai Coinbase orra alá.

Kényelmi funkciók

Az árakon kívül egyéb módokon is próbálják az életünket könnyebbé tenni:

  • eurón kívül USD, GBP és svájci frank is küldhető az oldalon lévő fiat tárcánkba
  • nagy rakat be- és kifizetési lehetőség az utaláson és a bankkártyán kívül is
  • Bitpanda felhasználók között ingyenes a kriptopénzek küldése, még a blokklánc tranzakciós költségét sem kell megfizetnünk
  • végtelen számú kritpotárcát tudunk kreálni az oldalon, mind saját címmel rendelkezik
  • a kriptovaluta vásárlás /eladás /küldés mindössze 3 lépésből megvan
  • kontaktlistát készíthetünk a leggyakrabban használt címeknek
  • grafikonok és beállítható riasztási szintek az oldalon
  • augusztus 2-án 11 fajta kereskedhető kriptopénz a platformon

A céget 2014-ben alapították Bécsben. Mostanra több, mint 850.000 felhasználójuk van, ezzel ők a legnagyobbak Európában. A konkrét Bitpanda használati útmutatót egy következő bejegyzésben fogod találni. Ha kérdésed van, várom a bejegyzés alatt vagy Facebookon és próbálok segíteni!

Ha ismerősőd hasznosnak találná a bejegyzést, oszd tovább a megosztás gombokkal!


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős!

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt a bejegyzést is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees