0327 coinbase erc-20 token

Coinbase: ERC-20 tokenek támogatását tervezik

Tegnap jelentette be a Coinbase twitteren, hogy a jövőben támogatni fogják az Ethereum blokkláncát használó tokeneket az oldalon. Röviden bemutatom a platformot, szerepét a piacon és a Coinbase ERC-20 támogatás jelentőségét.

A Coinbase-ről

coinbase erc-20 token
Ha másért nem, az ingyen 10 dollárért megéri.

A világ legnagyobb kriptopénz vásárló oldala, mely mostanra a számításaim szerint 16-20 millió userrel rendelkezik és az amerikaiak elsőszámú belépési pontja a piacra. Az oldalon bitcoin, ethereum, litecoin és bitcoin cash adható-vehető, a tranzakciós költségek kedvezőnek mondhatók a legtöbb versenytársukhoz képest.

A kriptopénz vásárlási útmutatóban bővebben is kifejtem, de a Coinbase-t főleg azért lehet ajánlani, mert egyszerű a regisztráció és verifikáció, az utóbbi időszak problémái után pedig most úgy néz ki, stabil a szolgáltatás. Még ha nem is az ő szolgáltatásukat tervezed használni, az első 100$ költés után 10$ ingyen bitcoin jár, ezt érdemes elkérni. Ide kattintva tudsz regisztrálni és élni a lehetőséggel.

Fontos tudnivaló, hogy csak 3D Secure védelemmel ellátott kártyával lehetséges a bankkártyás vásárlás. Az általam hosszútávra leginkább javasolt vásárló felületről a Ripple vásárlás bejegyzésben írtam.

Coinbase ERC-20 token támogatás jelentősége

Egyelőre még csak azt jelentették be, hogy tervezik támogatni az ERC-20 szabványt. Több dolog miatt is hasznos lehet ez a felhasználóknak, mikor megvalósul:

  • a korábban az oldalon lévő ETH tárcába (véletlenül vagy direkt) küldött tokenek nem vesztek el
  • elkezdődhet a népszerű, és a platform alapelveinek megfelelő tokenek listázása a GDAX tőzsde, majd talán a Coinbase felületén is. Ilyenek például: EOS, OMG, BAT, WTC. A jelenlegi 50 legnépszerűbbről itt tájékozódhatsz.
  • több helyen pedzegették, hogy talán közvetlenül ICO utáni tokeneket is lehet majd venni az oldalon, azonban én ezt az amerikai ICO para miatt valószínűtlennek tartom.
  • a versenytársaik okozta nyomás miatt fejlesztési és szolgáltatás bővítési kényszerbe került a platform, ami a felhasználók számára remek hír

A Binance a közelmúltban jelentette be, hogy saját blokklánc fejlesztésébe és a közvetlen dollár vásárlás bevezetésébe kezd a máltai terjeszkedéssel párhuzamosan. Az osztrák Bitpanda pedig épp a saját, Pantos ICO-ját tartja, amely során egy olyan ambíciózus projektre gyűjtenek, amely, ha sikerrel jár, komoly szelet foghat ki a Coinbase vitorlájából.

Milyen tapasztalataid voltak az utóbbi időben a Coinbase szolgáltatásaival és mit gondolsz a mostani újításról? Beszéljük meg a bejegyzés alatt vagy a Facebookon!

Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees