0321 pantos ico airdrop bitpanda bitcoin cryptoguru kriptoguru 3

Pantos airdrop Bitpanda felhasználóknak

A bejegyzés folyamatosan frissül a Pantos projekt tudnivalókkal. A bejegyzésben először bemutatom, hogyan tudsz a Pantos airdropban (ingyen tokeneket kapsz) részt venni, aztán következnek az ICO részletek, mert szorít az idő, és végül megtalálod a Pantos projekt bemutatását, hasznos linkeket és tudnivalókat a Bitpandáról, az általam is használt és ajánlott osztrák vásárló oldalról.

Ingyen Pantos tokenek minden Bitpanda felhasználónak

Azért akartam erről mindenképp írni a blogon, mert ez a mostani Pantos tokenosztás mindennemű veszélytől mentes, minden Bitpanda felhasználó – azok is akik most, az ICO alatt regisztrálnak – aki kéri, hogy része lehessen az airdropnak, az biztosan részesül az ingyenes PAN tokenekből.

Hogy miért adnak “ingyen pénzt”?  Azért, mert így akarják népszerűsíteni a Bitpandát, és így akarják a PAN-t felhelyezni a térképre. 10 millió PAN tokent osztanak szét az érdeklődő felhasználók között az összesen egymilliárdból, így sejthető, hogy maximum néhány eurónyi PAN fogja a markunkat ütni. Nem számít, ingyen van és bármi lehet belőle. Nézzük, hogyan jutsz hozzá:

 1. Regisztrálj a Bitpanda hivatalos oldalán, ha még nem tetted.
 2. Az oldalra belépve keresd meg a Pantos ICO (live) menüt bal oldalon
 3. Az Airdrop részen fogadd (olvasd) el a feltételeket és nyomj a “Claim free PAN now” gombra, ezzel elkéred a tokenjeid0321 pantos ico airdrop bitpanda bitcoin cryptoguru kriptoguru 2
 4. Várj. Nézz körbe az oldalon, csináld meg a verifikációt, vagy vegyél részt az ICO-ban, ha érdekel
 5. A PAN Wallet az ICO vége után 1-2 hónappal fog megjelenni a Bitpanda felületén, ezzel válnak majd kereskedhetővé a tokenjeid. A Facebook oldalon biztosan fogom jelezni a fejleményeket.

Tudnod kell, hogy én egy kicsit bepörögtem ettől a lehetőségtől, nagyon szimpatikusnak találom a fejlesztőlk hozzáállását, és megnyugtatónak azt, hogy egy olyan csapat ICO-járól van szó, akik rettentő profi módon viszik a Pandát és tartják az élen a nyújtott szolgáltatások és technológiai megoldások tekintetében. Ha a coinjuk is olyan lesz, mint a vásárló oldaluk, akkor nagyon rendben leszünk!

A Bitpanda

Bitpanda kriptopénz vásárlás bitcoin vásárlás olcsó kriptovaluta cryptoguru kriptoguru

A Bitpandáról többször írtam már a blogon, aminek több oka is van. A Kriptopénz vásárlás tesztem során ők jöttek ki, mint legolcsóbb alternatíva, ők azok az oldal, ahol soha semmilyen problémám nem volt, sőt a support mailjeimre is viszonylag gyorsan válaszolnak.

Aztán mikor a hírek azt próbálták találgatni, hogy vajon a Coinbase listázni fogja-e a Ripple-t, vagy sem, a Bitpanda egy huszáros lépéssel megtette, aztán még azzal is dörgöltek egyet az amerikai nagytesó orra alá, hogy a vásárló oldalak között talán elsőként  használtak SegWit tranzakciókat és kötegelést. Azóta többek között ezen megoldások elterjedése miatt is csökkentek le a BTC tranzakciós díjak.

A Bitpandával az egyetlen probléma, hogy az EU-s szabályoknak való megfelelés miatt, sajnos elég körülményes a verifikációs folyamat, amely során angol vagy német nyelven kell néhány alap kérdésre válaszolni. Aki ezen túljut, általában teljesen elégedett a szolgáltatással.

A Pantos ICO

Pantos-t a szétaprózódott kriptopénz piac megoldásaként vizionálják. Egy, a TU Wien műszaki egyetemmel közös, nyílt forráskódú, nyílt-innovációs kutatási projekt, amelynek célja, hogy a fontosabb blokklánc platformokat (Bitcoin, Ethereum, Waves, Komodo, Lisk, NEM) összekösse, és új szabványt állítson a decentralizált, láncok közötti értékküldésben.

0322 bitpanda pantos ico airdrop kriptopénz kriptovaluta kriptoguru

1500 BTC-nyi kriptopénz összegyűjtéséig  vagy 2018. április 18-a délig tart.

Mivel az első két órában 12%-nál járnak, ezért van egy olyan érzésem, legkésőbb április első hetében zárul a buli. A résztvevők az általuk beadott kriptók ellenértékét PAN tokenben egészen addig nem fogják látni, amíg az ICO le nem zárul, és a szervezők ki nem számolják, hogy kinek mennyi jár. Ezután a Bitpandán megjelenő PAN Walletben lesznek megtalálhatók a fényes, új kriptóink.

Mivel a Pantos egyik fő célja, hogy valósidejű arbitrázsra (tőzsdék közötti árfolyamkülönbözet lefölözése ugyanarra a kriptopénzre) lehessen használni ezért biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb tőzsdéken megtalálható lesz a PAN. Rögtön a Wallet indulása után elkezdődik a PAN használata, először a Bitpanda felülete lesz egy centralizált teszt terep a használatára, aztán a whitepaperben bemutatott módon terveznek decentralizált megoldásra átállni.

Árak és megtérülés

Kiindulási ár: 1 db PAN =  400.000.000 millió token / összesen 1500 BTC-nyi áron = 0.03-0.04 $, a mai árfolyamon.

A várható árfolyamnövekedés mértéke nyilván egy nagy lutri. Azt számolgattam, hogy tízszeres emelkedés esetén 164m dolláros piaci kapitalizáció esetén a 77. helyre kerülne a PAN, ami talán ilyen háttérrel és vízióval szerintem egyáltalán nem lehetetlen. Nagyon fontos, hogy ne az én bejegyzésem miatt vegyél részt az ICO-ban! Kutasd meg olvass utána több forrásból, és cselekedj belátásod szerint!

Az ICO részvétel menete:

Csak a Bitpanda felületén lehetséges a részvétel, így ahogy az Airdrophoz is, az ICO-hoz is szükséges, hogy fiókod legyen.

 1. Regisztrálj a Bitpanda hivatalos oldalán, ha még nem tetted.
 2. Az oldalra belépve keresd meg a Pantos ICO (live) menüt bal oldalon
 3. A számláló alatti bal oldalon találod a felületet, ahol ki kell választanod, milyen kriptopénzt raksz az ICO-ba
 4. Ha nincsen kriptód az oldalon, küldj be valamelyik walletedbe, vagy végezd el a verifikációt, hogy tudj venni
 5. Állítsd be a mennyiséget és fogadd el a részvételi feltételeket: 0321 pantos ico airdrop bitpanda bitcoin cryptoguru kriptoguru 6
 6. Nyomd meg a kék gombot, ezzel véglegesíted a részvételed!

Több walletből is tudsz beadni, az összesített hozzájárulásodat a “Your Contribution” részen tudod megnézni a számláló alatt. A 0.01% például azt jelentené, hogy a 400.000.000 ICO token közül te 40.000 darabot kapsz a végén. A valódi arányt csak az ICO lezárulásához közeli időpontban fogjuk látni. Egy darab token árfolyamát szintén ugyanekkor.

Hivatalos oldal: https://pantos.io/
Whitepaper: https://pantos.io/pdf/pantos-visionpaper.pdf
Telegram: https://t.me/pantosIO
Twitter: https://twitter.com/PantosIO

Mi a véleményed a Pantos projektről, a körítésről, a whitepaperről? Beszéljük meg a bejegyzés alatt vagy a Facebookon!


Ez NEM befektetési, adózási vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős! 

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt is!
Altcoinok megkutatása és vásárlása az IOTA példáján keresztül az Altcoin vásárlás bejegyzésben.
Ha hosszú távra tervezel, az egyik legfontosabb a Kriptopénz tárolás kérdése.

Kriptók egymásra váltására a Binance tőzsdét ajánlom. A Binance használata bejegyzésben írtam a regisztráció menetéről és a használatáról.

Facebook és YouTube:
– napi  FACEBOOK, blog és hírek és atom mémek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees