1216 jótékonykodás bitcoin ethereum litecoin kriptopénzek kriptovaluták pinapple fund

Jótékonykodás Bitcoin módra – a Lambo alternatívája

A napokban a reddit böngészése közben akadt meg a szemem egy bejegyzésen egy 5000+ Bitcoinos adományozási kampányról. Az új bitcoinmilliomosok nem csak Lambókra költik a pénzüket, a jótékonykodás is belefér.

A Bitcoin vagyon jelképe

A 2013-as nagy száguldás óta kering a Bitcoin Lamborghini mém, valamiért pont ez a típus lett a Bitcoinból való meggazdagodás jelképe. 2017 végére eljutottunk odáig, hogy az USA-ban közvetlenül a kereskedéstől tudunk kevesebb, mint 10 BTC-ért beszerezni egy ilyet:

1216 jótékonykodás bitcoin ethereum litecoin kriptopénzek kriptovaluták lambo
katt a képre a hirdetésért

Az utóbbi évek legolcsóbb BTC árfolyama fölött, mondjuk 300 dollért vett bitcoinból Lambót vásárlóknak tehát az akkori áron valamivel több, mint 700 000 Forintjába kerül egy ilyen vadállat autó 😀  Aztán persze vannak azok a korai befektetők, akik már mondjuk 2010-ben érdekesnek találták a Bitcoin, mint decentralizált, peer-to-peer fizetőeszköz vízióját, és párszáz doleszért betankoltak belőle:

Mikor már annyi van, hogy jöhet a jótékonykodás

Ezek az emberek mostanra dollármilliomosok, százmilliomosok vagy milliárdosok. És közölük egyre többen gondolják azt, hogy ennyi pénzt ebben az életben nem lehet értelmes dolgokra elkölteni. Akkor már segíthetünk is egy nagy csomó embernek.

1216 jótékonykodás bitcoin ethereum litecoin kriptopénzek kriptovaluták pinapple fund 2
katt a képre a hivatalos oldalért

Az eredeti reddit posztban is kifejti az ötletgazda, hogy már 30$-nál sem akarta elhinni, hogy ekkora szerencséje lehet, így 16 000$ fölé érve már annyi pénze van, hogy nagy részét, egészen pontosan 5057 BTC-t olyan szervezeteknek ajánlja fel, akik jobb hellyé teszik a világot.

A “The Pinapple Fund” kezdeményezés hivatalos oldalán megadott címre gondolom várják a további felajánlásokat. Az alapító leírja az oldalon, hogy ma a jótékonysági alap a leggazdagabb 250 BTC cím között van. A felajánlásokat transzparens módon kezelik, a szervezetek jelentkezésére pedig a weboldalon van lehetőség.

via GIPHY

Ha ismerősöd hasznosnak találná a bejegyzést, oszd tovább a megosztás gombokkal!


Ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A döntéseidért csak te vagy felelős.

A Bitpanda regisztrációhoz katt ide!

A kriptopénz vásárlási tapaszatlataimról itt írtam, olvasd el azt is!
Nagyobb mennyiségek vásárlása után érdemes biztonságba helyezni kriptóidat! Erről bővebben itt írtam.

Facebook és YouTube:
– napi kriptopénz blog és hírek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees