1121 bitcoin árfolyam 8000 cryptoguru

Bitcoin grafikon: 8270 az új csúcs, maradunk 8000 fölött?

Néhány napja még azt fejtegettem, hogy a 8000 $-os Bitcoin árfolyam sikeres áttörése után újabb rally jöhet, ami egy év végi 10.000-es árfolyamot is hozhat a karácsonyfa alá.

8000 áttörése után az új csúcs 8270

A fenti grafikonon látható, hogy a 8000 áttörése előtt egy zászlót épített az árfolyam, ahonnan a menetrend szerint érkező kitörés az új csúcsig, 8270-ig repítette az árfolyamot. Eközben a grafikon alján látható 4 óránkénti mennyiségek elmaradtak a korábbi hetekben tapasztaltaktól. Ez azt jelezheti, hogy kifulladóban van a nagy fefele menet a november 12-től látott gyors, 2600 $-os emelkedés után.

Ma éjjel volt is egy komolyabb zuhanás 7800-ra, ahonnan aztán azonnal visszapattant az árfolyam. Nem lepne meg, ha a következő napokban a 7800 és a 8270 sávok között mozognánk.

A kriptopiac kapitalizációja

1121 bitcoin kapitalizáció cryptoguru

Az utóbbi napok optimizmusa szépen meglátszik a bitcoin és a tejles kriptopiac kapitalizációján. A jelen pillanatban 241 milliárd USD-vel megközelítettük a negyed billió (angolul trillion) dollárt. A bitcoin részesedése az altcoinok menetelésével párhuzamosan szépen csökken, jelenleg 56,2%. Katt a képre bővebb infókért.

Mindeközben nézegetve kriptós híroldalakat és YouTube csatornákat, egy gigászi őskáosz látható kripto fronton. A BTC vs. BCH háború az egyik fő téma, de emelett a nemzetállamok folyamatos kavarása, a bankok erőlködése, ilyen-olyan átverések, hackelések tartoznak a mindennapos “hírek” közé. Igyekszem legalább a legfontosabb törésvonalakról beszámolni, hogy el tudd dönteni, mire számíts a következő évben vagy években.

Ja és még valami: ha meg akarod kímélni magad ettől a stressztől BUY & HOLD, azaz vegyél bele, tedd biztonságba, aztán üljél rajta. Ne fektess többet kriptóba, mint amit szívroham nélkül el tudsz veszteni!

 


Grafikon: tradingview

Ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. A saját döntéseidért csak te vagy a felelős!

Facebook és YouTube:
– napi kriptopénz blog és hírek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees