1113 bitcoin árfolyam cryptoguru

Bitcoin grafikon, BTC 5000 vagy 8000, Altcoin emelkedés

Az utóbbi napok őrültekháza kicsit lenyugodni látszik, ma, ahogy a Facebookon is írtam, egy szép vegyessalátát láttunk a TOP10-ben, ahol a kötelező koktélparadicsom a Bitcoin Cash egy mostanáig 15%-os zakóval. Általános altcoin emelkedés zajlik, alig van 1-1 negatív érték a felső 100-ban.

Bitcoin emelkedés

A brutális Bitcoin Cash rally után kezd visszatérni az élet a normális kerékvágásba, a bitcoin ma 6841-ig emelkedett. A fenti grafikonon látható, hogy épp megcsíptük a július közepe óta tartó felfelé csatorna tetejét, aztán hosszú kanócot hagytunk a 4 óra végére. Innen az a kérdés, hogy a pár nappal ezelőtti BTC zuhanás elég volt-e a piacnak, vagy megyünk még egyet 5000-ig, a csatorna aljáig.

Írtam már egy korábbi posztban is, hogy én kifejezetten örülnék, ha lekacsintanánk 5000-re. Azzal meglenne a 35%-os konszolidáció a 8000 közeli csúcsról, és nyugodtan nekifoghatnánk annak az év végi 10 000-nek 🙂 5000 körül én is bele fogok venni egy kisebb mennyiséget, ha épp jókor leszek jó helyen. Arról, hogy milyen tapasztalataim vannak a vásárlási felületekkel, itt írtam.

Abban az esetben, ha most nem fogunk zuhanni, valószínűleg épít az árfolyam egy Ethereumban látható, bizonytalanságot sugalló háromszöget, ami aztán egyszer majd kitörik valamelyik irányba.

Altcoin emelkedés

A Bitcoin Cashből kiáramló pénzmag szépen megtalálja a helyét az altok között, szinte minden vastag zöldben van ma. Ilyenkor az ember mindig elhiszi, hogy megéri a pénzét a folyton fel-le ugráló altokban parkoltatni.

Én, amikor próbálom a barátaimnak elmagyarázni a BTC vs BCH szituációt

magyarázat bitcoin bitcoin cash

 


Grafikon: tradingview

Ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. 

Facebook és YouTube:
– napi kriptopénz blog és hírek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees

Ha hasznos volt a tartalom, ezeken a címeken tudsz támogatni (pandaóvodát nyitok az összegyűlt összegből):
BTC: 1Phnc88kmyiNoHNzL1GA7vVksmjShNa6M7
ETH: 0xa2F29d64b251dDDa32e4cB0131dB2988a280F593
LTC: LQh85ShVDG3cMwpdz2Sek4BwKSStPPSxko