jaxx bitcoin cash cryptoguru

Bitcoin Cash a Jaxx kriptotárcában

A Jaxx kriptotárca haszálata egyike az általam is használt és ajánlott tárolási módszereknek, amelyekkel biztonságban tudhatod a kriptopénzeidet.  Az okostelefon app mellett az Exodus PC tárcát és a Ledger Nano hardveres tárcát javasoltam.

Jaxx e-tárca

A Jaxx androidos és chrome-os verzióiban elérhetővé vált az augusztus 1-ei hard fork eredményeként létrejött Bitcoin Cash (BCH). Laza 3 hónapos késéssel, de nagyjából a lehető legjobb időpontban történt a dolog, hiszen tegnap éjjel egy brutális FOMO (Fear of Missing Out – a lemaradástól való félelem) körben a Bitcoin Cash (BCH) értéke 1000 körülről 2800 USD-ig emelkedett, mielőtt aztán összezuhant a felére. A BCH-ról, a mostani pár nap alatti többszöröződésről külön bejegyzésben írok.

A Jaxx iOS verziójának frissítése a napokban várható a BCH coinokkal. Remélhetőleg addig nem zuhan vissza 600-ra az árfolyam. A Jaxx-et az AppStoreból vagy a Playstore-ból tudod letölteni.

A random(nak tűnő) brutális emelkedésekről

Ez egyébként egy klasszikus jelenség ezen a területen: aug. 1-gyel ingyenpénzt kaptunk, az emberek egy része – mivel rögtön hozzáfértek – azonnal megvált tőle, majd most a nagy rohanás közben átkozta magát, hogy te jó ég, miért adtam el. Aztán felugrottak a vonatra újra és tovább nyomták az árfolyamot. Mindeközben a bitcoin (BTC) árfolyama 5500-ra zuhant.

Ha tudtam volna, én is eladtam volna a kevéske BCH-mat sokkal korábban, és most főtt volna a fejem. Ma reggel 2000 környékén mindet átforgattam a Jaxx-en belül (!) bitcoinra. Hogy jó döntés volt-e? Foggggalmam sincs, de már megtettem, úgyhogy nem fogok rágódni rajta. Rengeteg tényező áll a BCH ralli mögött, de ha nem állna, akkor is random módon száguldhat feljebb az árfolyam.

Borzasztó és zseniális egyben 😀


Grafikon: tradingview

Ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. 

Facebook és YouTube:
– napi kriptopénz blog és hírek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSree