1107 bitcoin grafikon cryptoguru

Bitcoin grafikon: Visszahúzódás, Hova tovább?

A tegnapi posztban a 4 órás BTCUSD (Coinbase) bitcoin grafikon alapján felvetettem egy Fej-Vállak alakzat kialakulásának lehetőségét 7000 környékére történő visszavonulással.

Ez aztán pár órával később meg is történt, 6922-ig zuhant az árfolyam 8 óra leforgása alatt. Azt, hogy a következő napokban milyen lehetőségek állnak előttünk, azt a rettentően professzionálisan kiegészített grafikonon látod fenn. Mondjuk legalább már szürke a Chart, hogy ne égjen ki a szemünk 😀

Ha a mostani 7200-as szintről visszahúzódunk és áttörjük a tegnapi esti 6922-t, a következő megálló 6300 fölött lehet. Az  1 órás grafikonon viszont mintha egy zászló épülne, ami, ha kitörik felfelé, visszakerülünk a 7440-es ellenálláshoz, ami után már újra All Time High (ATH – történelmi csúcs) következhet.

Röviden összefoglalva egy biztos:

Semmi sem biztos, mint mindig kriptoföldén.

A mostani zuhanás láthatóan jótt tett a szerencsétlen Altcoin piacnak, ahogy az utóbbi 24 óra kellemes zöld százalékai is mutatják. Biztos vagyok benne, hogy ez a zöld állapot pontosan addig tart, míg a BTC újra el nem indul felfelé. Hogy ez ma lesz vagy holnapután, azt nem tudom.

November 16-án bitcoin hard fork lesz, az árfolyam 6300 alá csökkenése addig szerintem nagyon valószínűtlen. Hogy érdemes-e most bitcoint venni, arról itt írtam.


Grafikon: tradingview

Ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, nem vagyok szakember. A tapasztalataimat osztom meg, mert hasznosak lehetnek számodra. 

Facebook és YouTube:
– napi kriptopénz blog és hírek: http://bit.ly/2iGYRQR
– bombasztik kripto videók magyarul: http://bit.ly/2gSrees